About Michelle

Be a Brand Rebel is opgericht door onze Rebelicious Word Wizard Michelle Coops, internationaal spreker en ondernemer met meerdere awards op haar naam. Jarenlang bouwde ze mee aan het succes van merken in de lifestylewereld en zakelijke dienstverlening, waarbij ze de kracht van woorden inzette om de essentie van het merk zichtbaar te maken.

“Ik genoot ervan, hoor. Mijn werk. Maar mijn vuur doofde langzamerhand, samen met de liefde voor mijn vak. Nog even en ook mijn tandvlees zou niet meer beloopbaar zijn.

Ik zat met mijn handen in het haar. Ik vond ondernemen te gek, maar wist ook dat het anders moest om te voorkomen dat ik echt over de grens ging (seen it happen too many times).

Hoe kon ik in vredesnaam toch waarde leveren aan klanten, zonder keer op keer het wiel opnieuw uit te vinden?

“Hey Mich, ga je mee naar de Public Speaking University?” fluisterde mijn goede vriend en mentor me op een dag toe.
“Dit wordt jouw next step.”

International Speaker Michelle Coops

Het moest anders. Dus ik ging. Besloot in de leer te gaan bij the very best in het vak en leerde de skills die nodig zijn om ondernemers op bredere schaal te ondersteunen om The Next Level met hun onderneming te bereiken: van Business naar Brand.

 

Met Be a Brand Rebel stimuleer ik ondernemers om hun EIGENHEID te omarmen en een merk rondom hun bedrijf te bouwen. Een merk met een stevig verhaal. Onderscheidend, passen bij je identiteit, consistent zichtbaar. Er zijn zo veel anderen die hetzelfde doen wat jij doet. Tijd om het op JOUW manier te doen. Rebelicious!”

 

“Woorden zijn niet alleen woorden op papier. Ze geven richting, ze laten je nadenken, ze geven inzichten. Ze vormen een essentieel onderdeel van het proces om je merk te bouwen.”

“Your brand is a personality, baby!!!”

Menu