fbpx

3 redenen om jezelf NIET te positioneren

De een is er nog niet klaar voor, de ander blijft zichzelf vergelijken en weer een ander “wil niet arrogant overkomen”. We laten ons door allerlei bezwaren tegenhouden in het claimen van onze plek. Het positioneren van je merk is spannend. Je maakt keuzes, je gaat je merk onderscheiden en je zal dus opvallen. Opvallen is eng, want dan kunnen mensen een mening over je hebben.

Zo hebben we allerlei redenen om onszelf of ons merk niet te positioneren.

Man man man, ik heb ook allerlei overtuigingen over mijzelf. In deze video zit mijn haar een beetje wild, draag ik geen make-up en zit ik in het stoffige kantoortje van mijn opa. Maar weet je… dat past ook wel bij mijn merk ;). Je zal mij nooit geplamuurd en perfect gekapt op video of op het podium zien. Puur natuur is bij mij ‘on brand’ en ik ben wat dat betreft ook wel een beetje rebels. REBELICIOUS beter gezegd. En dat… dat mag jij ook zijn.

Fuck it… zeg dat maar eens wat vaker. En ga dan over op actie door die post te plaatsen, die blog te schrijven of jezelf tijdens het netwerken supersterk voor te stellen. Fuck it, en fuck iedereen die er dan een mening over heeft. Jij bent jij.

Onthoud dit: Je zal altijd LOVERS hebben en HATERS. Krijg je een HATER? Vier een feestje, doe een vreugdedans, want dan doe je iets goed.

Fijne dag!!!

Menu