fbpx

3 FASES VAN MARKETING

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Marketing
  4. chevron_right
  5. 3 FASES VAN MARKETING

“1,5 kilo appels voor de prijs van een kilo!!” “3 halen, 2 betalen!” Dit werkt op de markt, maar niet in realiteit. Grote merken snappen dat. Die blijven investeren in ‘top of mind’ blijven – zonder dat het per se direct converteert. Daar gaat het namelijk niet om. Het gaat erom dat ze consistent zichtbaar blijven.

Welke fases zijn dan belangrijk in je marketing, om te zorgen dat je on top of mind bent? Het zijn er 3:

  • 1: Je publiek moet je natuurlijk kennen (know).
  • 2: Dan is het vervolgens handig dat ze je tof vinden (like).
  • 3: Echt kopen gebeurt pas nadat ze je vertrouwen (trust).

Je marketing moet deze 3 fases faciliteren. Daarom wil je consistent zichtbaar blijven – bijvoorbeeld via social mediaplatformen, groepen, sms-diensten, email, etcetera – en vooral je personality laten zien. Gewoon, zoals je bent. Zonder compromis. Niet omdat je perfect wil zijn (ben je nooit), maar omdat je OUT THERE wil zijn met je WAARDEVOLLE boodschap. De finetuning komt later. GOOD LUCK!

Menu