fbpx

Je merk: de ziel van je onderneming

Het lukte niet. Ik probeerde en probeerde en kreeg mijn verhaal niet op mijn manier verwoord. Ik realiseerde me dat ik nou juist vorige week zo in contact stond met de essentie van wat ik doe: merken bouwen. Waarom niet daar naar terug? Waarom niet een video over hoe cruciaal het is om je onderneming als merk te zien?

En zie hier… een video over hoe het reconnecten met je merk je terug brengt naar de essentie, de waarde die je levert.

Een fluwelen kussentje maakt een simpele sleutel ineens waanzinnig belangrijk. Iedereen die de sleutel aanschouwt, zal denken: waar zal die sleutel toegang tot geven?

Je brand doet hetzelfde met je product (of dienst, je snapt me). In de basis is het wellicht gewoon een sleutel, een schoen, een schoon raam, een hypotheek, een ontwerp. Maar je merk geeft er een gouden randje aan. Next level sh*t.

Je merk is de ziel van je onderneming. De Va-Va-Voom van de magic show. Je doet klant, je product, je onderneming en jezelf tekort als je geen merk bouwt.

Ja, maar hoe dan?!

  • Door bewust een start te maken. Bewust de tijd te nemen om de basis van je merk neer te leggen. Alleen dan kun je een consistent merk neerzetten.
  • Daarna ga je bouwen aan je zichtbaarheid: je gaat de basisprofielen bouwen. Website, social, enzovoorts.
  • Heb je de basis staan? Dan ga je op dagelijkse basis je verhaal delen op die verschillende platformen. Je eigen website, een mailinglist en één social medium of contentplatform. Begin met één en bouw daarna pas uit.

Ja maar… HOE DAN?!!!!!

Wellicht is het handig dat ik je dat in het eggie uitleg? Je bent welkom op een van mijn events. MERK-Waardige Woorden is your way to begin. Wees welkom!

Menu