fbpx

Ga je positioneren? Dan krijg je er haters bij.

Soms kan het me even aan het wankelen brengen. Als ik voel dat iemand het maar stom vindt wat ik doe. 
​​

Nu ik zo ‘out there’ ben, hebben allemaal mensen die ik niet ken een mening over me. 

Weer zo’n troela die me van alles wil verkopen en marketingtrucs toepast. Die pleit dat je content moet maken. Of haar producten moet kopen. Pfffff, in het Engels ook nog, pretentieus gedoe. 
​​​​
​Tsja. 

Heb jij ze ook? Haters? Of beter gezegd: mensen die totaaaaal niet AAN gaan op jouw boodschap? Wellicht het tegenovergestelde zeggen? 

Da’s prima. Een reden voor een feestje zelfs! Het betekent dat je een standpunt inneemt. Richting hebt gekozen. Je bent rechtsaf of linksaf gegaan, niet blijven hangen. De een vindt dat niks, de ander gaat er prat op. En die laatste groep… daar wil je op focussen. 

De kunst is om bij jouw goede intentie te blijven: om mensen te helpen – met hun gezondheid, hun bedrijf, hun relatie… wat dan ook. Als jij weet dat je vanuit een goede intentie komt, zul je de beslissing om jouw doelgroep te helpen moeten faciliteren. Hoe? Door je product beschikbaar te maken en te VERKOPEN. Ja, met de technieken die werken. Waarom? Omdat je hen anders tekort doet. 

​​En weet… je kunt niet iedereen helpen.

Ik deel in deze video mijn inzicht op dit vlak. Ja, hij is in het Engels. Wellicht vind je dat niks. Pretentieus. Dat mag. Voor mij is het praktischer: ik heb een internationaal netwerk en ik merk dat alle content 2x opnemen echt te veel tijd kost. Mijn events in Nederland blijf ik natuurlijk in het Nederlands doen. 

Love, hate, it’s all good. Positioneer je merk op jouw manier en trek JOUW TRIBE aan. Dat maakt je bedrijf een stuk leuker!!! 

Cheers 🙂

Michelle

Menu