fbpx
Online Workshop, ben je erbij?

‘Make a Meaningful Mark’

…zo druk jij een Stempel op de Aardbol

Wanneer? 26 augustus
Hoe laat? 19
– 21 uur
Waar? Online
Kosten? Niks, nada, niente

Hoe zou het zijn als je terugkijkt op je leven – straks, als je oud en heerlijk gerimpeld bent – en je realiseert dat je jezelf klein hebt gehouden? Dat je jouw unieke ‘flavor’ niet écht aan de wereld hebt laten proeven? Hoe zou dat voelen? K*t, toch? Waarom houden we onszelf dan toch nog tegen en passen we ons aan aan de status quo?!

Luister lieverd… het gaat er niet om dat je de hele wereld omverblaast met jouw amazing personality (die je wél hebt, geen grap). Het gaat erom dat je op jouw manier, met wie jij bent, mensen gaat raken. Wakker schudden. Dienen. Het gaat erom dat jij weet dat jij jouw purpose aan het volgen bent – op welke schaal dan ook. Dat je gaat staan voor wat je vindt en met jouw boodschap én acties een betekenisvolle stempel zet op de wereld.

Het Beste van Jou

In deze workshop – een beetje leren én vooral doen – ontdek je hoe je jezelf in de beste VIBE krijgt om die stempel te zetten, zodat die irritante stemmetjes jou niet meer continu tegenhouden. En dat niet alleen; je leert ook hoe je jouw boodschap krachtig en vanuit je hart de wereld inzet (en hoe je anders kunt denken over al die mensen die het misschien niet met je eens zijn!).

Een Fijne en Fun Mix

De workshop is, zoals altijd bij mij, een fijne mix van visualisatie, beweging, en hands-on oefeningen. Ja, en leren natuurlijk! Praktisch en ervaringsgericht, zodat jij op jouw manier kan bijdragen aan jouw wereld. Ik kijk ernaar uit je te zien!

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Je Stempel op de Aardbol zetten gaat niet over het krijgen van miljoenen volgers. Ook doet het er niet toe of je de grootste en beste bent. Het gaat erom dat je jouw talenten inzet om JOUW wereld – en de mensen in die wereld – in beweging te zetten.

Registreer nu voor deze gratis workshop!

Waarom deze workshop?

  • Omdat je niet naar die stem van zelf-sabotage hoeft te blijven luisteren.
  • Because je jezelf écht aan kunt zetten tot betekenisvol succes.
  • Because het niet over de kwantiteit, maar de kwaliteit van jouw stempel gaat.
  • Because het niet 2 uur luisteren, maar doen is.
  • Because wie jij denkt dat je bent misschien niet is wie je kunt zijn.
  • … en omdat de tools die je ontvangt een positief effect op ieder aspect van je leven hebben.
“Who carries you through everything in life? Business, career, client meetings, friggin’ dates? YOU! The way you carry yourself impacts everything. Start with YOU. You’re the foundation. Let’s build on that.”

– Michelle Coops

Jouw host: Michelle Rebelle Coops

Ze is internationaal – en vooral ‘Rebelicious’ – ondernemer, won meerdere awards als spreker, provoceert menig mens met haar visie en introduceert love-based personal branding aan deze wereld.

Michelle Rebelle Coops, een van de top Personal Branding & Persoonlijk Leiderschap coaches in Nederland, begeleidt en mentort succesvolle professionals en ondernemers om zichzelf te bevrijden van onzichtbare obstakels die hen tegenhouden om zichzelf authentiek en zonder schroom te laten zien – in hun werk, hun leven, zelfs in de liefde.

Michelle durft Leiders uit te dagen om hun hoofd meer met hun hart te verbinden, zodat alle menselijke kanten ruimte krijgen in de manier waarop je je presenteert in deze wereld.

Reizend over de wereld, sprekend op internationale podia, inspireert Michelle haar publiek om te connecten met hun innerlijke ‘Brand Rebel’, en support zij hen om de woorden te vinden om hun boodschap congruent en vol zelfvertrouwen te delen.

Why I do what I do

“There are 3 themes that have always fascinated me: autonomy, expression and… love. I realized at some point that my heart wants them all to be equally represented in all of my life, business and personal. I believe that love is the most powerful force that can uplift us all. And if we find the courage to live life from the heart (love), on our own terms (autonomy), according to our own truth (expression), we can make a difference. We can positively influence people around us.

Let’s all do our part from the heart. Start with YOU.”

Menu