fbpx
Nederlandstalige Online Workshop, ben je erbij?

“Magically Magnetic”

…Trek jouw mensen aan met jouw magie

Wanneer? 20 december
Hoe laat? 20 – 21.30 uur
Waar? Online!
Kosten? Niks 🙂

“Ik ben gewoon ik. Niets bijzonder aan.”
“Ja, maar ik voel me wat te onzeker om in de aandacht te staan.”
“Ik? Een godin? Dat weet ik niet hoor… dat voel ik niet zo.”

Herken je deze uitspraken? En kijk je soms met enige jaloezie naar die mensen die van nature gezegend zijn met dat ‘je ne sais quoi’, die onweerstaanbare aantrekking? Die mensen die een charme hebben waar je U tegen zegt, succesvol zijn, zichzelf niet klein maken en nog tof zijn ook?! Moeilijk om te haten, hè ;-).

Pssssst… Ik heb een geheim voor jou: die magnetische kracht – of je nou klanten, een partner of vrienden aan wil trekken – is niet weggelegd voor hen die ermee geboren zijn. Iedereen heeft dit in zich. En geloof me… die drie gedachtes hierboven? Ook die heeft iedereen op zijn tijd, magneten incluis.

Van binnenuit in de buitenwereld

Wat je dan ook wil aantrekken – een nieuwe liefde, fijne klanten of een droombaan; dat is niet iets wat je alleen met je hoofd doet. Zonder jouw innerlijke magneet te activeren – jij als levend, wandelend, pratend, liefhebbend vehikel – kun je nog zoveel plannen bedenken, maar heeft het geen zin. Hoe laat je jezelf zien? Hoe druk jij jezelf uit? Ja, dat komt van binnenuit: je kunt immers alleen maar iets UITdrukken (expressie) als het van binnen begint.

Hoe magnetisch ben je nu?

Dat is niet die outfit of gelikte look. En het is ook niet die toffe foto (op social media, op dating platforms) met een leuk tekstje erbij. De eerste indruk is niet gebaseerd op wat mensen ZIEN, maar op wat ze VOELEN. Het is energie. De rest is bonus. De vraag is: hoe magnetisch is jouw energie nu? Hoe kun je jouw innerlijke vuur verhogen, gebruik makend van jouw eigen ‘Magical Powers’, zodat jij schaamteloos magnetisch wordt voor wie en wat jij wil aantrekken? En nee, dat is zeker niet iedereen.

Bewust – op jouw voorwaarden

Tijdens deze 90-minuten workshop ‘Naturally Magnetic’ gaan we dat natuurlijke magnetisme in jou weer aanwakkeren. Met visualisaties, beweging, embodiment, maar ook door concreet met jouw unieke boodschap aan de slag te gaan. Jouw verhaal = magnetisch!

We werken bewust aan het vergroten van je autonomie, je zelfvertrouwen en het verbinden met je sensualiteit. Zin in?!

Ik nodig je uit om, samen met de andere deelnemers, tijdens deze workshop te connecten met jouw eigen toverkracht. Jouw soevereiniteit. Jouw VUUR… whoaaa!

Meld je nu aan voor deze gratis workshop!

Wat kun je verwachten?

Dit is geen workshop waarin je achterover leunt. We gaan actief aan de slag. Op een heel andere manier dan je wellicht gewend bent, want ja… ook al gaat het over je bedrijf, toch mag het voedend zijn. Niet alleen maar hoofd, juist ook hart. En lijf! Want ja, jouw sensualiteit mag er ook zijn. 

Geen Regels

Mijn kracht? De status quo challengen en regels doorbreken, op een liefdevolle, veilige manier. Maar… als je niet open staat voor een heel andere manier van kijken naar personal branding, kun je maar beter niet komen ;). Ben je klaar om meer ‘rebelicious’ te worden (dat betekent autonoom, maar met een yummie twist!), dan zie ik je graag!

Waarom deze workshop?

  • Omdat het allemaal binnenin begint, bij jou, vanuit je hart en je lijf.
  • Omdat liefde de allersterkste magneet is die er bestaat!
  • Omdat je vanuit je lijf veel meer kunt aantrekken wat je wil dan met je hoofd. You need both.
  • Omdat je niet alleen maar 1,5 uur hoeft te luisteren, maar lekker gaat doen.
  • Omdat jij het verdient om meer met je eigen lijf te connecten, zodat je onweerstaanbaar wordt voor anderen. Embodiment, baby!
  • … en omdat de tools op allerlei gebieden positief invloed hebben in je leven.
“Who carries you through everything in life? Business, career, client meetings, friggin’ dates? YOU! The way you carry yourself impacts everything. Start with YOU. You’re the foundation. Let’s build on that.”

– Michelle Coops

Jouw host deze dag: Michelle Coops

Ze is een bevlogen internationaal – en vooral ‘Rebelicious’ – ondernemer, een voorvechter van echtheid en zelfvertrouwen, en daagt menig mens met haar visie uit om autonomer in het leven te staan.

Michelle Rebelle Coops, Persoonlijk Leiderschap Mentor, begeleidt mensen op persoonlijk en professioneel vlak om zichzelf te bevrijden van onzichtbare obstakels die hen tegenhouden om zichzelf authentiek en zonder schroom te laten zien – in hun werk, hun leven, zelfs in de liefde.

Michelle durft mensen uit te dagen om hun hoofd meer met hun hart te verbinden, zodat alle menselijke kanten ruimte krijgen in de manier waarop jij je in deze wereld beweegt.

Reizend over de wereld, sprekend op internationale podia, inspireert Michelle haar publiek om te connecten met hun innerlijke (liefdevolle!) ‘Rebel’, en support iedereen hen om de woorden te vinden om hun boodschap congruent en vol zelfvertrouwen te delen.

Why I do what I do

“There are 3 themes that have always fascinated me: autonomy, expression and… love. I realized at some point that my heart wants them all to be equally represented in all of my life, business and personal. I believe that love is the most powerful force that can uplift us all. And if we find the courage to live life from the heart (love), on our own terms (autonomy), according to our own truth (expression), we can make a difference. We can positively influence people around us.

Let’s all do our part from the heart. Start with YOU.”

Menu